Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Buitenkaag

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Buitenkaag (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, wateroverlast, brand, diefstal. Bij ondernemingen als Allsecur, De Goudse of Reaal. Je kunt dan denken aan schade aan wasmachine en/of een kapotte televisie. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Buitenkaag ontdek je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Unigarant pakket en ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer0252 (+31252)
Inwoners Buitenkaag144518
Postcodes2158
WijkenHoofddorp
Plaatsen in de omgevingverzekering-abbenes, inboedelverzekering-weteringbrug, polis-leimuiderbrug, verzekering-cruquius, verzekeringspakket-burgerveen en nieuw-vennep
inboedelverzekering-buitenkaag

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Buitenkaag oktober 2021

Via een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in je appartement. Van tafelbestek t/m prothesen(gebit e.a.): een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een artikel vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot en met NowGo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €6,5 tot ruim €12,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Unigarant oktober 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2158), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Buitenkaag)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is verschillend. Via onze tool ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering of Lancyr Woonverzekering. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier vind je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw wensen. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2158? Vergelijk nu met onze tool alle verzekeraars en kies de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Buitenkaag

 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • ZLM Inboedel
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel goedkoop verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €11,75 bij Delta Lloyd, OHRA of Aon Direct. Middels enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Buitenkaag.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Buitenkaag vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend en: je stoot iemands ipad van tafel. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn eigendommen onderweg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop + viool.

‘Handig, die verzekeringspakketten

O. Hermans, Buitenkaag (oktober 2021)