Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vijfhuizen

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Vijfhuizen (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als brand, diefstal, blikseminslag, storm. Onder andere bij Allianz, Univé of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan koffiemolen of bijvoorbeeld een kapotte wasmachine. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Vijfhuizen ontdek je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket en/of NowGo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Regio) nummer023 (+3123)
Aantal inwoners Vijfhuizen144518
Postcodegebieden2140
WijkenHoofddorp
Plaatsen nabijverzekering-zwaanshoek, inboedelverzekering-hoofddorp, polis-bennebroek, verzekering-santpoort-noord, verzekeringspakket-bentveld en vogelenzang
inboedelverzekering-vijfhuizen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Vijfhuizen juli 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in een woongelegenheid. Van kruiden tot ook Playstation: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer iets vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea t/m De Goudse: de keuze is enorm. Tarieven variëren van €4,25 en ongeveer €12,25. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, regio, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Nationale Nederlanden juli 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (2140), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Vijfhuizen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat weer anders. Dankzij de tool hierboven check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Denk aan HEMA Inboedelverzekering of misschien Aegon Inboedel Allrisk. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier vind je maatschappijen die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2140, 2141? Bekijk zelf online alle maatschappijen en check de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Vijfhuizen

 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €9,00 bij ZLM, London Verzekeringen of DAK. Geholpen door de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Vijfhuizen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Vijfhuizen biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas cola over de bank van een familielid of: de hond springt iemand omver. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn bezittingen onderweg en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een fotocamera + een rollator.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

Mevr. van den Pol, Vijfhuizen (juli 2021)