Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gulpen-Wittem

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Gulpen-Wittem (gemeente Gulpen-Wittem, Limburg)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. vandalisme, storm, blikseminslag, wateroverlast. Bij ondernemingen als DAK, EAG Assuradeuren of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. koffiemolen of bijvoorbeeld een kapotte laptop. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Gulpen-Wittem detecteer je aan de hand van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Allsecur pakket of Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
Regionummer043 (+3143)
Aantal inwoners Gulpen-Wittem14508
Postcodes6270
BuurtschappenGulpen
Plaatsen nabijverzekering-Grootegast, inboedelverzekering-Groningen, polis-Grave, verzekeringspakket-Gouda, Gorinchem en verzekeraar-Gooise Meren
inboedelverzekering-gulpen-wittem

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Gulpen-Wittem juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in jouw verblijf. Van kruiden tot brommers: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een ding permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Nationale Nederlanden tot ook Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. De kosten schommelen tussen €6 en €16,25. Het bedrag wordt bepaald door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Reaal polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6270), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Gulpen-Wittem)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Aan de hand van de vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. nowGo Inboedelverzekering Bewust of wellicht Lancyr Inboedelverzekering. Onze tip: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vind je aanbieders die overeenkomen met jouw eisen. Daarna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6270, 6271? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en selecteer de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Gulpen-Wittem

 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Unigarant Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €12,25 bij SNS, London Verzekeringen of ANWB. Aan de hand van de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Gulpen-Wittem.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Gulpen-Wittem staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman of: je morst frisdrank over de bank van iemand. De waarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Gulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn bezittingen onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

X. Koster, Gulpen-Wittem (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente