Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Burgerveen

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Burgerveen (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. blikseminslag, wateroverlast, storm, vandalisme. Bij bedrijven als Bruns ten Brink, Delta Lloyd of Independer. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan e-reader of wat te denken van een stukke wasmachine. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Burgerveen detecteer je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld SNS pakket of HEMA pakket. Vul alle velden in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Net) nummer0172 (+31172)
Aantal inwoners Burgerveen144518
Postcodegebieden2154
BuurtenHoofddorp
Plaatsen nabijverzekering-nieuw-vennep, inboedelverzekering-beinsdorp, polis-boesingheliede, verzekering-bennebroek, verzekeringspakket-cruquius en vijfhuizen
inboedelverzekering-burgerveen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Burgerveen oktober 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van mixer tot salontafel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot ook NowGo: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €4,5 en €13,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, regio, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Reaal oktober 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (2154), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Burgerveen)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. HEMA Opstalverzekering of misschien ANWB Woonpakket Plus. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2154? Vergelijk direct online alle maatschappijen en vindt de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Burgerveen

 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • HEMA Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €10,25 bij Generali, Polis Direct of Bovag. Via de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Burgerveen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Burgerveen staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: je morst een glas cola over de bank van een familielid. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn eigendommen onderweg en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop + sportuitrusting.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

Q. de Bruin, Burgerveen (oktober 2021)