Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schiphol

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Schiphol (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld storm, diefstal, vandalisme, blikseminslag. Bij bedrijven als Allianz, Huis In Eén Verzekeringen of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan terreinafscheiding of een kapotte koelkast. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Schiphol sluit je af door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Aegon pakket en/of Europeesche pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Regionummer020 (+3120)
Bewoners Schiphol144518
Postcodegebieden1117
BuurtenHoofddorp
Plaatsen in de buurtverzekering-duivendrecht, inboedelverzekering-amsterdam-duivendrecht, polis-laren, verzekeringspakket-de-hoef, verzekeringspakket-s-graveland en kortenhoef
inboedelverzekering-schiphol

Inboedelverzekeringen vergelijken in Schiphol juli 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle producten in huis. Van glas- en aardewerk t/m hobby-artikelen: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle spullen die je los in huis hebt staan. Zodra een product vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €9,75 en ongeveer €11,25. De maandelijkse premie komt tot stand door bijvoorbeeld het type polis, verzekerd bedrag, postcode, hoogte eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allianz dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1117), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Schiphol)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat weer anders. Met behulp van de polisvergelijker check je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk) of Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende beperk je je tot maatschappijen die passen bij jouw zoekopdracht. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1117, 1118, 2131? Vergelijk direct online verzekeringsmaatschappijen en vindt de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Schiphol

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • ZLM Opstalverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €12,00 bij HEMA, REAAL Verzekeringen of ASR Verzekeringen. Aan de hand van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Schiphol.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Schiphol vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman en bijvoorbeeld: je morst frisdrank over de bank van de buurman. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn eigendommen onderweg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + een kinderwagen.

‘Perfecte service en online declaren

Fam. van de Pol, Schiphol (juli 2021)