Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Badhoevedorp

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Badhoevedorp (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als diefstal, vandalisme, wateroverlast, storm. Bij bedrijven als Bovag, Huis In Eén Verzekeringen of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan telefoon of denk aan kapotte meubels. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Badhoevedorp detecteer je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket maar ook InShared pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Regio) nummer020 (+3120)
Bewoners Badhoevedorp144518
Postcodes1170
BuurtschappenHoofddorp
Plaatsen in de omgevingverzekering-halfweg, inboedelverzekering-zwanenburg, polis-marken, verzekering-monnickendam, verzekeringspakket-uitdam en zuiderwoude
inboedelverzekering-badhoevedorp

Inboedelverzekeringen vergelijken in Badhoevedorp november 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in de woning. Van koffiezetapparaat t/m petten: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Verzekeruzelf.nl t/m NowGo: de keuze is enorm. Premies liggen gewoonlijk tussen €4,5 en €11,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van onder andere hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Ditzo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1170), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Badhoevedorp)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Geholpen door de vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en bij jouw budget. Denk aan ANWB Woonpakket Plus of misschien ASR Inboedelverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor zie je alleen nog verzekeraars die overeenkomen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1170, 1171? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle maatschappijen en kies de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Badhoevedorp

 • De Goudse Opstalverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €7,25 bij De Goudse, Nationale Nederlanden of Avéro Achmea. Geholpen door deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Badhoevedorp.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met een reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Doorgaans heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Badhoevedorp vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst frisdrank over het tapijt van iemand en: jouw kind fietst tegen een auto aan. Het voordeel van een all risk-polis is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur & een verrekijker.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

Fam. Driessen, Badhoevedorp (november 2023)