Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Haarlemmerliede en Spaarnwoude (gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Noord-Holland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, blikseminslag, brand, wateroverlast. Bij ondernemingen als Bovag, FBTO of OHRA. Denk aan schade aan parket of bijvoorbeeld een stukke wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Haarlemmerliede en Spaarnwoude detecteer je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als REAAL Verzekeringen pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmerliede en Spaarnwoude
(Net) nummer023 (+3123)
Bewoners Haarlemmerliede en Spaarnwoude5578
Postcodegebieden2064
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Haarlem, inboedelverzekering-Haaren, polis-Haaksbergen, verzekeringspakket-Gulpen-Wittem, Grootegast en verzekeraar-Groningen
inboedelverzekering-haarlemmerliede-en-spaarnwoude

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Haarlemmerliede en Spaarnwoude december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in de woning. Van kleden tot Xbox: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een product vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Verzekeruzelf.nl t/m NowGo: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €6,75 en ongeveer €10,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, woonplaats, het gekozen eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Centraal Beheer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (2064), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Haarlemmerliede en Spaarnwoude)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is verschillend. Via de bovenstaande vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Allianz Woonhuisverzekering (EUG) of juist Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan vergelijk je aanbieders die in lijn zijn met jouw eisen. Hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2064? Vergelijk direct via internet alle maatschappijen en zoek de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag is al snel zo’n €8,00 bij Ditzo, Lancyr of BLG wonen. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Haarlemmerliede en Spaarnwoude biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een notebook laten vallen en ook: een notebook laten vallen. De meerwaarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn waardevolle items op weg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera & sieraden.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

J. Groen, Haarlemmerliede en Spaarnwoude (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente