Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beinsdorp

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Beinsdorp (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als diefstal, storm, wateroverlast, brand. Bij bedrijven als BLG wonen, De Goudse of ING. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan boeken of wat te denken van een kapotte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Beinsdorp detecteer je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket of HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer0252 (+31252)
Aantal inwoners Beinsdorp144518
Postcodegebieden2144
WijkenHoofddorp
Plaatsen in de omgevingverzekering-boesingheliede, inboedelverzekering-cruquius, polis-vijfhuizen, verzekering-vogelenzang, verzekeringspakket-zwaanshoek en hoofddorp
inboedelverzekering-beinsdorp

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Beinsdorp juli 2021

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in jouw verblijf. Van gordijnen t/m wasdroger: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een product aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van REAAL Verzekeringen tot NowGo: er is nogal wat keuze. Premies fluctueren tussen de €7,5 tot ruim €12,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: OHRA juli 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (2144), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Beinsdorp)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Geholpen door onze tool vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn De Goudse Inboedelverzekering of ZLM Inboedel. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool beperk je je tot aanbieders die passen bij jouw behoeftes. In de volgende stap selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2144? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Beinsdorp

 • Univé Woonpakket (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €10,25 bij ZLM, REAAL Verzekeringen of BLG wonen. Geholpen door de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Beinsdorp.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Beinsdorp staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit bier over de bank van de buurman en ook: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk-polis is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

De inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden op pad en buiten in goede handen. Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet of sieraden.

‘Een onbezorgd gevoel

R. de Bruijn, Beinsdorp (juli 2021)