Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schiphol-Rijk

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Schiphol-Rijk (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. bliksem, vandalisme, brand, storm. Bij bedrijven als ABN AMRO, Generali of Independer. Denk aan schade aan glaswerk of bijvoorbeeld kapotte meubels. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Schiphol-Rijk ontdek je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Allianz pakket of FBTO pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer020 (+3120)
Bewoners Schiphol-Rijk144518
Postcodegebied1118
BuurtenHoofddorp
Plaatsen nabijverzekering-schiphol, inboedelverzekering-duivendrecht, polis-amsterdam-duivendrecht, verzekeringspakket-amstelhoek, verzekeringspakket-muiden en baambrugge
inboedelverzekering-schiphol-rijk

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Schiphol-Rijk oktober 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle spullen in jouw verblijf. Van koelkast tot aan warmtepomp: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ASR Verzekeringen tot aan Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies variëren van €4,25 tot ruim €11,75. Het tarief kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, postcode, het gekozen eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allsecur dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1118), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Schiphol-Rijk)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Geholpen door onze tool signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk) of juist Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet. Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Daardoor kan je een keuze maken uit aanbieders die rijmen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1118, 1119? Vergelijk nu met onze tool alle maatschappijen en check de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Schiphol-Rijk

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Aegon Opstal Basis
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is al snel zo’n €10,75 bij HEMA, Klaverblad of Turien en Co. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Schiphol-Rijk.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Schiphol-Rijk dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands ipad van tafel en ook: je morst een glas drinken over de bank van een vriend. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn spullen on the go en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en een verrekijker.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

V. Timmermans, Schiphol-Rijk (oktober 2021)