Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lijnden

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Lijnden (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als brand, blikseminslag, wateroverlast, diefstal. Bij ondernemingen als Bruns ten Brink, Ditzo of Nationale Nederlanden. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. haardroger of een stukke TV. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Lijnden ontdek je met behulp van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket maar ook Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Regionummer023 (+3123)
Inwoners Lijnden144518
Postcodegebied1175
WijkenHoofddorp
Plaatsen in de regioverzekering-badhoevedorp, inboedelverzekering-halfweg, polis-zwanenburg, verzekering-katwoude, verzekeringspakket-marken en uitdam
inboedelverzekering-lijnden

Inboedelverzekeringen vergelijken in Lijnden oktober 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in een woongelegenheid. Van gordijnen tot en met kleding: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een product aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allianz t/m InShared: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand schommelen tussen €5 en ongeveer €12,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcode, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar EAG Assuradeuren dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1175), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Lijnden)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de bovenstaande vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. De Goudse Opstalverzekering of Univé Opstalverzekering (EUG). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Hierdoor beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw behoeftes. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1175? Check nu online alle maatschappijen en kies de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Lijnden

 • ZLM Inboedel
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Aegon Opstal Allrisk
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €8,25 bij Ditzo, OHRA of Aon Direct. Door middel van enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Lijnden.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Lijnden dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman en bijvoorbeeld: je morst rode wijn over het tapijt van iemand. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn spullen op pad en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader en sieraden.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

F. Bosch, Lijnden (oktober 2021)