Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Abbenes

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Abbenes (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, brand, wateroverlast, blikseminslag. Bij bedrijven als Aegon, HEMA of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan wandbekleding en/of een kapotte wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Abbenes bekijk je via onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Univé pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Net) nummer0252 (+31252)
Bewoners Abbenes144518
Postcodegebieden2157
WijkenHoofddorp
Naburige plaatsenverzekering-weteringbrug, inboedelverzekering-leimuiderbrug, polis-burgerveen, verzekering-vijfhuizen, verzekeringspakket-nieuw-vennep en beinsdorp
inboedelverzekering-abbenes

Inboedelverzekeringen vergelijken in Abbenes juli 2021

Via een inboedelverzekering dek je alle producten in jouw verblijf. Van afwasmachine tot ook schrijfmachine: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat iets aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden tot en met Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €6,5 tot aan €14. De premie wordt bepaald door zaken als het type polis, waarde inboedel, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Turien en Co juli 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (2157), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Abbenes)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Geholpen door de polisvergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Univé Opstalverzekering (AR) of wat te denken van De Nederlanden van Nu Opstalverzekering. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor vind je aanbieders die matchen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2157? Vergelijk direct op deze site alle aanbieders en check de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Abbenes

 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is al snel zo’n €8,75 bij Europeesche, Reaal of Avéro Achmea. Via deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Abbenes.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Abbenes dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit wijn over het tapijt van een familielid en: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn eigendommen op pad met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader & drumstel.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

B. van den Velde, Abbenes (juli 2021)