Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lisserbroek

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Lisserbroek (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Dankzij een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld vandalisme, wateroverlast, blikseminslag, brand. Onder andere bij Bovag, Generali of Polis Direct. Je kunt dan denken aan schade aan klokken of bijvoorbeeld een defecte wasmachine. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Lisserbroek achterhaal je dankzij onze adviestool. Denk aan Avéro Achmea pakket maar ook Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Net) nummer0252 (+31252)
Aantal inwoners Lisserbroek144518
Postcodegebieden2165
BuurtenHoofddorp
Plaatsen in de omgevingverzekering-kaag, inboedelverzekering-buitenkaag, polis-abbenes, verzekering-beinsdorp, verzekeringspakket-weteringbrug en leimuiderbrug
inboedelverzekering-lisserbroek

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Lisserbroek juli 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle spullen in huis. Van meubilair tot pantalons: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot ook Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. De kosten lopen op van €9 tot wel €14,25. Het bedrag wordt bepaald door onder andere type dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Verzekeruzelf.nl juli 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (2165), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Lisserbroek)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is verschillend. Met behulp van de bovenstaande vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Allianz Woonhuisverzekering (EUG) of wellicht Aegon Opstal Allrisk. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier beperk je je tot maatschappijen die overeenkomen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2165? Bekijk nu online verzekeringsmaatschappijen en kies de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Lisserbroek

 • Univé Woonpakket (AR)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • De Goudse Privé Pakket Online

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €9,00 bij ZLM, Lancyr of Allsecur. Via de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Lisserbroek.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Lisserbroek vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren en ook: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn waardevolle items on the go met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera of een gehoorapparaat.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

H. Dijkstra, Lisserbroek (juli 2021)