Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Weteringbrug

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Weteringbrug (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. storm, brand, wateroverlast, blikseminslag. Onder andere bij Allsecur, EAG Assuradeuren of Lancyr. Denk aan schade aan bestek of wat te denken van kapotte meubels. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Weteringbrug sluit je af met behulp van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Verzekeruzelf.nl pakket en Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Regionummer071 (+3171)
Aantal inwoners Weteringbrug144518
Postcodes2156
BuurtenHoofddorp
Plaatsen in de omgevingverzekering-leimuiderbrug, inboedelverzekering-burgerveen, polis-nieuw-vennep, verzekering-zwaanshoek, verzekeringspakket-beinsdorp en boesingheliede
inboedelverzekering-weteringbrug

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Weteringbrug juli 2021

Met een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in de woning. Van game consoles tot aan prothesen(gebit e.a.): een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot ook Klaverblad: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €5 en €15,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: SNS juli 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (2156), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Weteringbrug)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is namelijk uniek. Geholpen door de vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Klaverblad Verzekeringspakket Budget of wellicht Allianz Woonhuisverzekering (EUG). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Zodoende kan je een keuze maken uit aanbieders die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je filteren op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2156? Vergelijk direct op deze site verzekeringsmaatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Weteringbrug

 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €13,75 bij Univé, nowGo of DAK. Met behulp van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Weteringbrug.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Meestal zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Weteringbrug staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman en: je zoontje schiet door de ruit bij de buren. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn waardevolle items op weg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon + sportuitrusting.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

K. van den Broek, Weteringbrug (juli 2021)