Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Berkelland

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Berkelland (gemeente Berkelland, Gelderland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. wateroverlast, brand, diefstal, storm. Bij bedrijven als Allsecur, FBTO of REAAL Verzekeringen. Denk aan schade aan foto/filmcamera of bijvoorbeeld een defecte televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Berkelland ontdek je via onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Centraal Beheer pakket en FBTO pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerkelland
Netnummer0545 (+31545)
Inwoners Berkelland44437
Postcodes7160
BuurtschappenBorculo
Plaatsen in de buurtverzekering-Bergen op Zoom, inboedelverzekering-Bergen Noord-Holland, polis-Bergen Limburg, verzekeringspakket-Bergeijk, Berg en Dal en verzekeraar-Beesel
inboedelverzekering-berkelland

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Berkelland december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in je appartement. Van magnetron t/m jacks: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een item aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van SNS tot ook InShared: er is nogal wat keuze. Premies variëren van €9,75 en €14,25. Het bedrag wordt bepaald door o.a. het type polis, de dekkingsgraad, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Aegon pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (7160), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Berkelland)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool signaleer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Turien & Co Woonhuisverzekering Premium of juist Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeraars die in lijn zijn met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7160, 7161? Bekijk nu met onze tool alle verzekeraars en kies de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Berkelland

 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €8,75 bij Europeesche, OHRA of BLG wonen. Middels een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Berkelland.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Berkelland vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders en: de hond maakt iets kapot. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Borculo, Eibergen, Beltrum, Neede, Ruurlo.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn eigendommen op weg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera & een verrekijker.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

T. van de Velde, Berkelland (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente