Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heerenveen

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Heerenveen (gemeente Heerenveen, Friesland)? Aan de hand van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als brand, water, vandalisme, inbraak. Bijvoorbeeld bij Allianz, FBTO of OHRA. Je kunt dan denken aan schade aan verzamelingen en/of schade aan computers. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Heerenveen ontdek je dankzij de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket of OHRA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
(Regio) nummer0513 (+31513)
Bewoners Heerenveen50290
Postcodegebieden8440
BuurtenHeerenveen
Naburige plaatsenverzekering-Heerde, inboedelverzekering-Heemstede, polis-Heemskerk, verzekeringspakket-Hattem, Harlingen en verzekeraar-Haren
inboedelverzekering-heerenveen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Heerenveen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle artikelen in je appartement. Van muziekinstrumenten t/m relaxfauteuil: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van SNS tot aan InShared: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand lopen op van €4,75 en ongeveer €16. Het bedrag kent zijn oorsprong in onder andere hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Lancyr dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (8440), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Heerenveen)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Dankzij de polisvergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld ASR Woonhuisverzekering (Allrisk) of Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Daardoor vergelijk je aanbieders die passen bij jouw wensen. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8440, 8441, 8442, 8443, 8444, 8445, 8446, 8447, 8448? Check nu met onze tool alle aanbieders en selecteer de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Heerenveen

 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €11,00 bij Generali, London Verzekeringen of ABN AMRO. Middels deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Heerenveen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Heerenveen biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman en: je morst rode wijn over de bank van iemand. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn eigendommen op pad en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera + sportuitrusting.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

J. Hofman, Heerenveen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente