Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hoornsterzwaag

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Hoornsterzwaag (gemeente Heerenveen, Friesland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. water, inbraak, bliksem, vandalisme. Bij bedrijven als ANWB, Ditzo of Lancyr. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan wasmachine of denk aan kapotte meubels. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Hoornsterzwaag bekijk je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket of Europeesche pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
(Regio) nummer0516 (+31516)
Inwoners Hoornsterzwaag50290
Postcodegebied8412
WijkenHeerenveen
Plaatsen in de buurtverzekering-jubbega, inboedelverzekering-hemrik, polis-lippenhuizen, verzekering-jonkerslan, verzekeringspakket-terwispel en tijnje
inboedelverzekering-hoornsterzwaag

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Hoornsterzwaag november 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in je appartement. Van televisie tot en met (elektrische) dekens: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een artikel vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon tot InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies fluctueren tussen de €5,25 en €14,75. De premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld type dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: London Verzekeringen november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (8412), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Hoornsterzwaag)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Aan de hand van de polisvergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid) of misschien Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Zodoende vind je verzekeraars die rijmen met jouw wensen. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8412? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en check de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Hoornsterzwaag

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €11,25 bij SNS, Reaal of Bovag. Aan de hand van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Hoornsterzwaag.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Hoornsterzwaag biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst een glas drinken over de bank van iemand en bijvoorbeeld: je gooit wijn over de bank van een familielid. De meerwaarde van een all risk-polis is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn eigendommen op pad en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan filmapparatuur en drumstel.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

I. Timmermans, Hoornsterzwaag (november 2023)