Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Haskerdijken

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Haskerdijken (gemeente Heerenveen, Friesland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. vandalisme, brand, diefstal, storm. Bij partijen als Bovag, Zelf of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan stofzuiger of denk aan schade aan apparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Haskerdijken ontdek je via de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket en/of Interpolis pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Inwoners Haskerdijken50290
Postcodes8468
BuurtenHeerenveen
Plaatsen in de regioverzekering-vegelinsoord, inboedelverzekering-nijehaske, polis-oudehaske, verzekering-luinjeberd, verzekeringspakket-sintjohannesga en rotsterhaule
inboedelverzekering-haskerdijken

Inboedelverzekeringen vergelijken in Haskerdijken juli 2020

Met een inboedelverzekering verzeker je alle producten in een woongelegenheid. Van grammofoonplaten tot ook iPhone: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een item vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot Generali: er valt veel te kiezen. Premies schommelen tussen €6,75 en ongeveer €14. Het tarief komt tot stand door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, woonobject, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ING afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (8468), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Haskerdijken)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Via de tool hierboven ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld De Goudse Opstalverzekering of misschien Allsecur Compleet. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Zodoende beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8468? Vergelijk nu met onze tool alle verzekeraars en check de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Haskerdijken

 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is doorgaans ongeveer €11,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, Polis Direct of ASR Verzekeringen. Door middel van deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Haskerdijken.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Haskerdijken biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: een laptop laten vallen en: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn waardevolle items in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera + een muziekinstrument.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

K. Kuiper, Haskerdijken (juli 2020)