Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heerde

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Heerde (gemeente Heerde, Gelderland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als brand, bliksem, vandalisme, storm. Onder andere bij BLG wonen, HEMA of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan (sport)kleding of wat te denken van een kapotte televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Heerde ontdek je aan de hand van onze adviestool. Denk aan Avéro Achmea pakket en ook Generali pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteHeerde
(Net) nummer0578 (+31578)
Inwoners Heerde18556
Postcodegebied8180
BuurtenHeerde
Plaatsen in de regioverzekering-Heemstede, inboedelverzekering-Heemskerk, polis-Hattem, verzekeringspakket-Harlingen, Haren en verzekeraar-Hardinxveld-Giessendam
inboedelverzekering-heerde

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Heerde juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in de woning. Van levensmiddelen tot aan jacks: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Zodra een item vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé tot aan Klaverblad: heel veel verschillende opties. De kosten fluctueren tussen de €8,25 tot ruim €15,75. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, verzekerd bedrag, postcode, eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar FBTO pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (8180), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Heerde)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is opzichzelfstaand. Geholpen door de polisvergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld InShared Inboedelverzekering of wat te denken van Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool vergelijk je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw voorwaarden. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8180, 8181? Bekijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en kies de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Heerde

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €9,50 bij EAG Assuradeuren, OHRA of ASR Verzekeringen. Via enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Heerde.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Heerde vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman of: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman. De waarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Heerde, Wapenveld.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn eigendommen op weg en buiten in goede handen. Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera of een kinderwagen.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

Z. van Vliet, Heerde (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente