Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Haren

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Haren (gemeente Haren, Groningen)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als vandalisme, brand, storm, diefstal. Onder andere bij Bovag, Huis In Eén Verzekeringen of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. terreinafscheiding en/of schade aan apparatuur. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Haren achterhaal je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket en/of ING pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteHaren
(Net) nummer050 (+3150)
Aantal inwoners Haren19076
Postcodes9751
BuurtenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-Hardinxveld-Giessendam, inboedelverzekering-Harderwijk, polis-Hardenberg, verzekeringspakket-Halderberge, Haarlemmermeer en verzekeraar-Haarlemmerliede en Spaarnwoude
inboedelverzekering-haren

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Haren december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in huis. Van game consoles tot autoped: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle spullen die je los in huis hebt staan. Zodra iets vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van SNS t/m ING: er valt veel te kiezen. Tarieven variëren van €10 tot aan €15,25. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in zaken als het soort dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, hoogte eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: DAK polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9751), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Haren)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is verschillend. Dankzij de polisvergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Hierdoor vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9751, 9752, 9753? Vergelijk nu met onze tool alle aanbieders en vindt de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Haren

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €9,50 bij HEMA, Klaverblad of ANWB. Met behulp van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Haren.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met een motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Haren vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw en bijvoorbeeld: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum, Land.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn eigendommen on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een mobiele telefoon en een kinderwagen.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

I. van den Broek, Haren (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente