Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Harlingen

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Harlingen (gemeente Harlingen, Friesland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als inbraak, brand, storm, vandalisme. Onder andere bij BLG wonen, Delta Lloyd of London Verzekeringen. Denk aan schade aan droger of schade aan sieraden. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Harlingen bekijk je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket en ook Europeesche pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHarlingen
(Net) nummer0517 (+31517)
Aantal inwoners Harlingen15813
Postcodes8860
BuurtschappenHarlingen
Plaatsen in de buurtverzekering-Haren, inboedelverzekering-Hardinxveld-Giessendam, polis-Harderwijk, verzekeringspakket-Hardenberg, Halderberge en verzekeraar-Haarlemmermeer
inboedelverzekering-harlingen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Harlingen juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in je appartement. Van levensmiddelen tot toiletartikelen: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle spullen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot aan ING: er is nogal wat keuze. De kosten fluctueren tussen de €8 tot aan €12,25. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Klaverblad dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (8860), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Harlingen)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is namelijk uniek. Via de tool hierboven signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Denk aan InShared Woonverzekering (Allrisk) of Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan vind je aanbieders die in lijn zijn met jouw eisen. Vervolgens selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8860, 8861, 8862? Check nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en vindt de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Harlingen

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €12,00 bij Unigarant, Klaverblad of Avéro Achmea. Door middel van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Harlingen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Harlingen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen. Het voordeel van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Harlingen, Midlum, Wijnaldum.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn spullen op weg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad + een muziekinstrument.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

K. Hermans, Harlingen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente