Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tjalleberd

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Tjalleberd (gemeente Heerenveen, Friesland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld storm, blikseminslag, vandalisme, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Allianz, Europeesche of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan (tuin)gereedschap of bijvoorbeeld een kapotte wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Tjalleberd bekijk je via onze adviestool. Denk aan polissen van REAAL Verzekeringen pakket en ook Europeesche pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Bewoners Tjalleberd50290
Postcodes8458
BuurtschappenHeerenveen
Plaatsen in de buurtverzekering-gersloot, inboedelverzekering-de-knipe, polis-katlijk, verzekering-terband, verzekeringspakket-mildam en oranjewoud
inboedelverzekering-tjalleberd

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Tjalleberd november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van gordijnrails tot en met sofa: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een product aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ASR Verzekeringen tot HEMA: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand fluctueren tussen de €7,75 en €13. De premie berekenen ze aan de hand van o.a. het type polis, waarde inboedel, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Delta Lloyd afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (8458), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Tjalleberd)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de tool hierboven detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. SNS Inboedel en opstal of wat te denken van Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Middels de tool vind je maatschappijen die rijmen met jouw wensen. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8458? Vergelijk direct online alle verzekeraars en vindt de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Tjalleberd

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen goedkoop verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €11,25 bij Europeesche, Polis Direct of Avéro Achmea. Geholpen door een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Tjalleberd.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Tjalleberd vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je gooit bier over de bank van de buurman en: de ipad laten vallen. Het voordeel van allrisk is zeer complete modules. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn kostbaarheden on the go en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een filmcamera en een kinderwagen.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

A. van de Brink, Tjalleberd (november 2023)