Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gersloot

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Gersloot (gemeente Heerenveen, Friesland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als water, bliksem, inbraak, vandalisme. Bij ondernemingen als ANWB, Verzekeruzelf.nl of InShared. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan schuurtje of bijvoorbeeld een stukke wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Gersloot ontdek je via onze vergelijk module. Denk aan De Goudse pakket of Lancyr pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
(Net) nummer0513 (+31513)
Inwoners Gersloot50290
Postcodegebieden8457
WijkenHeerenveen
Naburige plaatsenverzekering-de-knipe, inboedelverzekering-katlijk, polis-mildam, verzekering-oude-willem, verzekeringspakket-oranjewoud en nieuweschoot
inboedelverzekering-gersloot

Inboedelverzekeringen vergelijken in Gersloot november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in je appartement. Van boeken tot aan warmtepomp: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat iets vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot ook De Goudse: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €6,5 tot ruim €14,5. De premie wordt bepaald door onder andere type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: De Goudse afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (8457), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Gersloot)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is namelijk uniek. Dankzij de bovenstaande vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Generali Woonpakket of juist Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende vind je verzekeraars die matchen met jouw behoeftes. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8457? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Gersloot

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Generali Woonpakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is doorgaans ongeveer €12,25 bij Ditzo, Klaverblad of Centraal Beheer. Via deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Gersloot.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Gersloot vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je stoot iemands macbook van tafel en: je morst frisdrank over de bank van iemand. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn eigendommen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad of een gehoorapparaat.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

Familie. van Wijk, Gersloot (november 2023)