Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heemskerk

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Heemskerk (gemeente Heemskerk, Noord-Holland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, brand, storm, diefstal. Onder andere bij Turien en Co, Univé of London Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan brillen/lenzen of een gestolen computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Heemskerk sluit je af aan de hand van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld De Goudse pakket en ook Lancyr pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeemskerk
Netnummer0251 (+31251)
Bewoners Heemskerk39299
Postcodegebieden1960
WijkenHeemskerk-Dorp
Plaatsen in de buurtverzekering-Hattem, inboedelverzekering-Harlingen, polis-Haren, verzekeringspakket-Hardinxveld-Giessendam, Harderwijk en verzekeraar-Hardenberg
inboedelverzekering-heemskerk

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Heemskerk december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van aardewerk t/m brommers: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van REAAL Verzekeringen tot en met Ditzo: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €9 tot wel €15,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar De Goudse afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1960), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Heemskerk)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is weer anders. Dankzij de tool hierboven detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid) of misschien Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op die manier beperk je je tot verzekeringsbedrijven die passen bij jouw behoeftes. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969? Bekijk zelf op deze site alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Heemskerk

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ZLM Gezinspakket
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief is al snel zo’n €13,00 bij Univé, nowGo of Centraal Beheer. Dankzij enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Heemskerk.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Heemskerk staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: jij maakt krassen op de auto van iemand anders maar tevens: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Heemskerk-Dorp, Commandeurs en Marquette, Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek, Heemskerkerduin en Noorddorp, Poelenburg en Oosterzij, Noordbroek en De Trompet, Kerkbeek, Assumburg, Hoogdorp en Waterakkers, Broekpolder, Oostelijk Heemskerk.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn waardevolle items on the go en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een tablet en een kinderwagen.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

Familie. Mol, Heemskerk (december 2023)