Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oudehorne

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oudehorne (gemeente Heerenveen, Friesland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als blikseminslag, storm, diefstal, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Aon Direct, EAG Assuradeuren of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan pannen/schalen of kapotte meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Oudehorne detecteer je via onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket en/of FBTO pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Regionummer0513 (+31513)
Bewoners Oudehorne50290
Postcodegebied8413
WijkenHeerenveen
Naburige plaatsenverzekering-hoornsterzwaag, inboedelverzekering-jubbega, polis-hemrik, verzekering-langezwaag, verzekeringspakket-lippenhuizen en terwispel
inboedelverzekering-oudehorne

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Oudehorne november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in jouw verblijf. Van magnetron tot autoped: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een artikel permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Unigarant t/m OHRA: er valt veel te kiezen. De kosten schommelen tussen €7,75 tot aan €13,25. Het bedrag berekenen ze aan de hand van factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, postcode, je eigen bijdrage per schade, woonobject, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Nationale Nederlanden november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (8413), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Oudehorne)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk) of wellicht Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk). Onze tip: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende vind je aanbieders die passen bij jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8413, 8414? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en vindt de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Oudehorne

 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • ANWB Opstalverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €12,50 bij Europeesche, ING of Aon Direct. Met behulp van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Oudehorne.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oudehorne staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je zoontje schiet door de ruit bij de buren of: een kunstwerk laten vallen. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn spullen on the go en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon en een gehoorapparaat.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

C. van der Berg, Oudehorne (november 2023)