Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Luinjeberd

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Luinjeberd (gemeente Heerenveen, Friesland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als storm, vandalisme, wateroverlast, brand. Bij bedrijven als ANWB, Zelf of London Verzekeringen. Denk aan schade aan elektrische tandenborstel of bijvoorbeeld schade aan apparatuur. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Luinjeberd detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en ook Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
(Net) nummer0513 (+31513)
Bewoners Luinjeberd50290
Postcodes8459
BuurtschappenHeerenveen
Naburige plaatsenverzekering-tjalleberd, inboedelverzekering-gersloot, polis-de-knipe, verzekering-oudeschoot, verzekeringspakket-katlijk en mildam
inboedelverzekering-luinjeberd

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Luinjeberd november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle producten in je appartement. Van bestek tot petten: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een item vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot aan InShared: er valt veel te kiezen. Tarieven variëren van €8,25 tot aan €12,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door o.a. type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Ditzo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (8459), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Luinjeberd)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Dankzij de bovenstaande vergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en bij jouw budget. Dat kan zijn nowGo Woonverzekering Comfort of wat te denken van Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw wensen. Vervolgens kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8459? Vergelijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en vindt de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Luinjeberd

 • De Goudse Opstalverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonpakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €10,25 bij EAG Assuradeuren, Polis Direct of Centraal Beheer. Door middel van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Luinjeberd.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Luinjeberd vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend en: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn spullen op pad en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een navigatieapparaat en viool.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

V. Jansen, Luinjeberd (november 2023)