Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heemstede

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Heemstede (gemeente Heemstede, Noord-Holland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. inbraak, vandalisme, storm, brand. Bij bedrijven als ANWB, De Goudse of Lancyr. Denk aan schade aan frituurpan of bijvoorbeeld schade aan meubels. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Heemstede sluit je af door gebruik te maken van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket en/of InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeemstede
Netnummer023 (+3123)
Inwoners Heemstede26766
Postcodes2100
BuurtenHeemstede-Centrum
Plaatsen nabijverzekering-Heemskerk, inboedelverzekering-Hattem, polis-Harlingen, verzekeringspakket-Haren, Hardinxveld-Giessendam en verzekeraar-Harderwijk
inboedelverzekering-heemstede

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Heemstede juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in je appartement. Van uurwerken tot dassen: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een artikel vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea tot aan InShared: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €5,5 tot wel €11,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door zaken als type dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Delta Lloyd afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (2100), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Heemstede)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk) of wat te denken van nowGo Inboedelverzekering Comfort. Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2100, 2101, 2102, 2103, 2104, 2105, 2106? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle maatschappijen en kies de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Heemstede

 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Lancyr Woonverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €9,00 bij ZLM, OHRA of Aegon. Dankzij deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Heemstede.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Heemstede biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je morst wijn over de bank van een familielid en bijvoorbeeld: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. De waarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Heemstede-Centrum, Heemstede-Zuid, Heemstede west van de spoorbaan.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op weg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur & sportuitrusting.

‘Handig, die verzekeringspakketten

U. Bos, Heemstede (juni 2024)