Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bontebok

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Bontebok (gemeente Heerenveen, Friesland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. vandalisme, brand, wateroverlast, diefstal. Onder andere bij Aegon, Generali of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan tablet of denk aan een kapotte wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Bontebok detecteer je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket of Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
(Regio) nummer0513 (+31513)
Inwoners Bontebok50290
Postcodegebieden8415
BuurtschappenHeerenveen
Plaatsen nabijverzekering-nieuwehorne, inboedelverzekering-oudehorne, polis-hoornsterzwaag, verzekering-tijnje, verzekeringspakket-jubbega en hemrik
inboedelverzekering-bontebok

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Bontebok november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in huis. Van potten tot en met warmtepomp: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een product permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea tot en met De Goudse: heel veel verschillende opties. Tarieven lopen op van €4,75 en €13,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcode, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: nowGo november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (8415), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Bontebok)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de polisvergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid) of juist Generali Woonhuisverzekering. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier kan je een keuze maken uit maatschappijen die matchen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8415? Check nu via internet alle aanbieders en check de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Bontebok

 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €10,25 bij Univé, ING of ABN AMRO. Aan de hand van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Bontebok.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met een reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Bontebok dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw maar tevens: je morst frisdrank over de bank van de buurman. De waarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een iPad en een muziekinstrument.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

Fam. Hendriks, Bontebok (november 2023)