Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wanroij

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Wanroij (gemeente Sint Anthonis, Noord-Brabant)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. brand, bliksem, water, inbraak. Bij bedrijven als Bovag, EAG Assuradeuren of REAAL Verzekeringen. Denk aan schade aan wandversiering of denk aan een kapotte TV. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Wanroij achterhaal je met behulp van onze vergelijk module. Denk aan Univé pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
Regionummer0485 (+31485)
Inwoners Wanroij11594
Postcodegebieden5446
BuurtschappenSint
Plaatsen in de omgevingverzekering-landhorst, inboedelverzekering-haps, polis-oeffelt, verzekering-vianen, verzekeringspakket-linden en gassel
inboedelverzekering-wanroij

Inboedelverzekeringen vergelijken in Wanroij juni 2022

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in je appartement. Van boeken tot aan schoonmaakartikelen: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een ding vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Avéro Achmea t/m Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten variëren van €5,75 tot ruim €15,25. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: BLG wonen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5446), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Wanroij)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is namelijk uniek. Via de tool hierboven achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Zodoende vind je aanbieders die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5446? Vergelijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Wanroij

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €8,25 bij ZLM, Lancyr of DAK. Aan de hand van deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Wanroij.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Wanroij vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een smartphone laten vallen en bijvoorbeeld: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn eigendommen op weg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan filmapparatuur & drumstel.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

V. Maas, Wanroij (juni 2022)