Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuwebrug

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Nieuwebrug (gemeente Heerenveen, Friesland)? Aan de hand van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, diefstal, vandalisme, blikseminslag. Bij bedrijven als Centraal Beheer, Huis In Eén Verzekeringen of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan boeken of denk aan een kapotte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuwebrug sluit je af met behulp van de vergelijkingstool. Denk aan ASR Verzekeringen pakket maar ook Klaverblad pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Regionummer0513 (+31513)
Inwoners Nieuwebrug50290
Postcodegebied8469
WijkenHeerenveen
Plaatsen nabijverzekering-haskerdijken, inboedelverzekering-vegelinsoord, polis-nijehaske, verzekering-rottum, verzekeringspakket-oudehaske en sintjohannesga
inboedelverzekering-nieuwebrug

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuwebrug juli 2020

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van glas- en aardewerk tot warmtepomp: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een item vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ASR Verzekeringen tot Generali: er valt veel te kiezen. De kosten liggen gewoonlijk tussen €8,25 en ongeveer €15,25. Het bedrag kent zijn oorsprong in zaken als het type polis, de dekkingsgraad, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: InShared afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (8469), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Nieuwebrug)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is verschillend. Geholpen door de vergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en bij jouw budget. Denk aan Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) of juist Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Hierdoor vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die passen bij de aanvraag die je doet. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8469? Bekijk nu met onze tool alle aanbieders en kies de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Nieuwebrug

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is al snel zo’n €12,25 bij De Goudse, Polis Direct of Turien en Co. Geholpen door enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Nieuwebrug.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. In de regel heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Nieuwebrug biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst bier over de bank van een vriend en ook: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw. Het voordeel van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn spullen on the go en buiten huis verzekerd. Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader + sportuitrusting.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

Dhr. Janssen, Nieuwebrug (juli 2020)