Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Mildam

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Mildam (gemeente Heerenveen, Friesland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. water, storm, vandalisme, inbraak. Bijvoorbeeld bij Allianz, Ditzo of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan strijkijzer/-plank of wat te denken van een defecte koelkast. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Mildam bekijk je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Verzekeruzelf.nl pakket of Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
(Net) nummer0513 (+31513)
Aantal inwoners Mildam50290
Postcodegebied8454
WijkenHeerenveen
Plaatsen in de regioverzekering-oranjewoud, inboedelverzekering-nieuweschoot, polis-oudeschoot, verzekering-donkerbroek, verzekeringspakket-terband en oude-willem
inboedelverzekering-mildam

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Mildam juli 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in huis. Van vitrages t/m keukentafel: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een product permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden tot aan NowGo: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies lopen op van €8,5 tot aan €14,75. Het tarief komt tot stand door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, regio, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Bruns ten Brink afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (8454), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Mildam)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de polisvergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Middels de tool zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw eisen. In de volgende stap kan je filteren op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8454? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en kies de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Mildam

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Generali Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €13,25 bij Unigarant, ING of DAK. Door middel van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Mildam.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Mildam dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: een iphone laten vallen en ook: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw. Het gemak van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn bezittingen op pad en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet en kleding.

‘Een totale woonverzekering voor alles

B. Mulder, Mildam (juli 2024)