Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Jubbega

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Jubbega (gemeente Heerenveen, Friesland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als vandalisme, bliksem, storm, brand. Bij bedrijven als Aon Direct, Ditzo of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan magnetron of bijvoorbeeld schade aan sieraden. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Jubbega ontdek je via de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Allianz pakket en ook NowGo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
(Net) nummer0516 (+31516)
Inwoners Jubbega50290
Postcodegebieden8410
WijkenHeerenveen
Plaatsen in de omgevingverzekering-hemrik, inboedelverzekering-lippenhuizen, polis-terwispel, verzekering-gorredijk, verzekeringspakket-tijnje en luxwoude
inboedelverzekering-jubbega

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Jubbega november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in jouw verblijf. Van oven tot ook laptop: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een ding vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Nationale Nederlanden tot ook Klaverblad: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies variëren van €4,25 en €11,25. De premie wordt berekend op basis van factoren als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Lancyr november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (8410), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Jubbega)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is weer anders. Via onze tool ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Denk aan HEMA Inboedelverzekering of wellicht ANWB Opstalverzekering. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw behoeftes. Vervolgens selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8410, 8411? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsbedrijven en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Jubbega

 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Opstal Basis
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €13,00 bij De Goudse, OHRA of ABN AMRO. Geholpen door deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Jubbega.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Jubbega vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je gooit bier over de bank van een vriend en bijvoorbeeld: je stoot iemands ipad van tafel. Het voordeel van allrisk is een ruime dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn spullen on the go met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en sportuitrusting.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

H. Evers, Jubbega (november 2023)