Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Eemnes

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Eemnes (gemeente Eemnes, Utrecht)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als brand, inbraak, bliksem, water. Bij bedrijven als BLG wonen, Ditzo of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. open haard of een defecte koelkast. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Eemnes sluit je af met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Unigarant pakket en Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteEemnes
(Regio) nummer035 (+3135)
Inwoners Eemnes8877
Postcodegebied3755
WijkenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Ede, inboedelverzekering-Edam-Volendam, polis-Echt-Susteren, verzekeringspakket-Duiven, Druten en verzekeraar-Dronten
inboedelverzekering-eemnes

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Eemnes juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in de woning. Van verlichtingsornamenten tot ook keukentafel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat iets permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea t/m Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. De kosten liggen gewoonlijk tussen €4,75 en ongeveer €11,75. De premie komt tot stand door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, regio, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar London Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (3755), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Eemnes)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is weer anders. Geholpen door de tool hierboven achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid of wellicht nowGo Opstalverzekering Bewust. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Zodoende kan je een keuze maken uit aanbieders die overeenkomen met jouw behoeftes. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3755? Vergelijk nu met onze tool verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Eemnes

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs bedraagt soms wel €11,75 bij FBTO, OHRA of Aegon. Door middel van deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Eemnes.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook een motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Eemnes biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman en bijvoorbeeld: je gooit frisdrank over de bank van iemand. Het voordeel van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet + drumstel.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

Q. van den Bosch, Eemnes (juli 2024)