Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuwehorne

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Nieuwehorne (gemeente Heerenveen, Friesland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als brand, blikseminslag, diefstal, storm. Bij bedrijven als ABN AMRO, De Goudse of Polis Direct. Denk aan schade aan schilderijen of wat te denken van contant geld en waardebonnen. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuwehorne sluit je af met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket en/of Interpolis pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Regionummer0513 (+31513)
Inwoners Nieuwehorne50290
Postcodegebieden8414
BuurtenHeerenveen
Plaatsen nabijverzekering-oudehorne, inboedelverzekering-hoornsterzwaag, polis-jubbega, verzekering-luxwoude, verzekeringspakket-hemrik en lippenhuizen
inboedelverzekering-nieuwehorne

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuwehorne juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in je appartement. Van broodrooster t/m schoenen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een item vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot ook OHRA: er is nogal wat keuze. Tarieven variëren van €7,5 tot aan €14. Het bedrag kent zijn oorsprong in zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Nederlanden van Nu juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (8414), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Nieuwehorne)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool check je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk) of juist Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool beperk je je tot maatschappijen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8414? Bekijk nu online verzekeringsmaatschappijen en vindt de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Nieuwehorne

 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandprijs bedraagt soms wel €10,00 bij Delta Lloyd, Klaverblad of Allianz. Dankzij de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Nieuwehorne.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Nieuwehorne biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: een macbook laten vallen en ook: je morst een glas cola over de bank van de buurman. Het voordeel van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn waardevolle items onderweg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en een gehoorapparaat.

‘Goed geholpen bij de overstap

W. van Loon, Nieuwehorne (juli 2024)