Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hattem

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Hattem (gemeente Hattem, Gelderland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als vandalisme, brand, bliksem, water. Bij partijen als Aon Direct, Huis In Eén Verzekeringen of Polis Direct. Denk aan schade aan pannen/schalen of wat te denken van een stukke televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Hattem achterhaal je via de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Reaal pakket en HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteHattem
Regionummer038 (+3138)
Aantal inwoners Hattem11890
Postcodes8050
BuurtenHattem
Plaatsen in de regioverzekering-Harlingen, inboedelverzekering-Haren, polis-Hardinxveld-Giessendam, verzekeringspakket-Harderwijk, Hardenberg en verzekeraar-Halderberge
inboedelverzekering-hattem

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Hattem september 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in jouw verblijf. Van aardewerk tot en met audiovisuele apparatuur: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als iets aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van SNS t/m ING: de keuze is enorm. De prijzen per maand lopen op van €7,5 tot wel €12,75. Het bedrag komt tot stand door bijvoorbeeld type dekking, waarde inboedel, postcode, het gekozen eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Europeesche pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (8050), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Hattem)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Met behulp van de vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid of misschien Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op die manier vergelijk je aanbieders die matchen met jouw eisen. Hierna kan je filteren op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8050, 8051, 8052? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Hattem

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Generali Woonpakket
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €8,75 bij De Goudse, Nationale Nederlanden of Avéro Achmea. Door middel van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Hattem.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met een rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Hattem dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je morst een glas cola over de bank van de buurman. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Hattem, Polder Hattem en Molecaten.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op pad met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera en gitaar.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

M. van der Horst, Hattem (september 2023)