Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oranjewoud

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Oranjewoud (gemeente Heerenveen, Friesland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld wateroverlast, brand, diefstal, blikseminslag. Bijvoorbeeld bij Allsecur, Univé of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan tablet of bijvoorbeeld schade aan je smartphone. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Oranjewoud achterhaal je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Verzekeruzelf.nl pakket maar ook ING pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
(Regio) nummer0513 (+31513)
Inwoners Oranjewoud50290
Postcodegebieden8453
BuurtenHeerenveen
Plaatsen in de omgevingverzekering-nieuweschoot, inboedelverzekering-oudeschoot, polis-terband, verzekering-waskemeer, verzekeringspakket-oude-willem en wateren
inboedelverzekering-oranjewoud

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Oranjewoud september 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in jouw verblijf. Van cd-speler tot sofa: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een artikel vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Verzekeruzelf.nl tot ook Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten fluctueren tussen de €4,25 tot wel €11,5. Het tarief komt tot stand door onder andere type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Bovag afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (8453), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Oranjewoud)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is verschillend. Aan de hand van onze tool detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn FBTO Woonpakket of juist Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid). Onze tip: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Vervolgens kan je filteren op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8453? Check nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en selecteer de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Oranjewoud

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandprijs bedraagt soms wel €8,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, REAAL Verzekeringen of Allianz. Dankzij de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oranjewoud.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Oranjewoud dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over het tapijt van iemand maar tevens: je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op pad met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan filmapparatuur en een gehoorapparaat.

‘Perfecte service en online declaren

Familie. Meyer, Oranjewoud (september 2023)