Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kaag en Braassem

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Kaag en Braassem (gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als brand, vandalisme, blikseminslag, storm. Bijvoorbeeld bij Aegon, Generali of Polis Direct. Denk aan schade aan elektrische tandenborstel of denk aan schade aan de keuken. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Kaag en Braassem detecteer je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Reaal pakket en/of Interpolis pakket. Vul alle velden in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
(Net) nummer0172 (+31172)
Bewoners Kaag en Braassem26108
Postcodegebied2480
BuurtenRoelofarendsveen
Naburige plaatsenverzekering-IJsselstein, inboedelverzekering-Hulst, polis-Huizen, verzekeringspakket-Houten, Horst aan de Maas en verzekeraar-Hoorn
inboedelverzekering-kaag-en-braassem

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Kaag en Braassem november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in je appartement. Van cd-speler tot prothesen(gebit e.a.): goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een ding vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon tot OHRA: heel veel verschillende opties. Premies liggen gewoonlijk tussen €5,5 tot ruim €12,25. Het bedrag komt tot stand door bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Unigarant pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (2480), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Kaag en Braassem)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Via de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Klaverblad Opstalverzekering Budget of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Zodoende zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw wensenpakket. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2480, 2481? Bekijk zelf online verzekeringsmaatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Kaag en Braassem

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €9,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, InShared of BLG wonen. Met behulp van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Kaag en Braassem.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Kaag en Braassem vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman en bijvoorbeeld: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items onderweg en buiten in goede handen. Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en jouw golfspullen.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

E. Martens, Kaag en Braassem (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente