Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering IJsselstein

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in IJsselstein (gemeente IJsselstein, Utrecht)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als vandalisme, blikseminslag, diefstal, wateroverlast. Bij ondernemingen als Allsecur, Delta Lloyd of REAAL Verzekeringen. Denk aan schade aan linnenkast of wat te denken van schade aan computers. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van IJsselstein bekijk je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket maar ook FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteIJsselstein
(Net) nummer030 (+3130)
Inwoners IJsselstein34101
Postcodegebied3400
BuurtenIJsselstein
Plaatsen nabijverzekering-Hulst, inboedelverzekering-Huizen, polis-Houten, verzekeringspakket-Horst aan de Maas, Hoorn en verzekeraar-Hoogeveen
inboedelverzekering-ijsselstein

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in IJsselstein mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in jouw verblijf. Van videorecorder tot aan servies: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer iets permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur tot aan Ditzo: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €9 tot wel €15,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door o.a. het type polis, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nederlanden van Nu dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (3400), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in IJsselstein)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is verschillend. Via de vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet of wellicht Bovag Thuispakket (EUG). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Hierdoor vergelijk je aanbieders die passen bij de aanvraag die je doet. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3400, 3401, 3402, 3403, 3404, 3405? Check nu met onze tool alle aanbieders en selecteer de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in IJsselstein

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €12,25 bij Zelf, Independer of Allianz. Aan de hand van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in IJsselstein.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor IJsselstein dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman of: je gooit wijn over het tapijt van een familielid. De meerwaarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in IJsselstein.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten in goede handen. Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera of een kinderwagen.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

Y. Jonker, IJsselstein (mei 2024)