Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oudeschans

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Oudeschans (gemeente Westerwolde, Groningen)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. bliksem, inbraak, vandalisme, brand. Bijvoorbeeld bij Allianz, Zelf of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan staafmixer of wat te denken van een kapotte laptop. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Oudeschans sluit je af met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket of Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
(Net) nummer0597 (+31597)
Bewoners Oudeschans8971
Postcodegebied9696
BuurtenBellingwolde
Plaatsen nabijverzekering-bellingwolde, inboedelverzekering-bad-nieuweschans, polis-oudezijl, verzekering-finsterwolde, verzekeringspakket-drieborg en nieuw-beerta
inboedelverzekering-oudeschans

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oudeschans oktober 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van meubilair tot aan warmtepomp: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot OHRA: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies schommelen tussen €6 tot aan €15. De premie berekenen ze aan de hand van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over nowGo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (9696), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Oudeschans)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is verschillend. Met behulp van de vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Generali Woonpakket of wellicht Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Zodoende vergelijk je maatschappijen die passen bij jouw wensen. In de volgende stap selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9696? Bekijk zelf via internet verzekeringsmaatschappijen en vindt de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Oudeschans

 • HEMA Woonverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • SNS Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €13,25 bij Ditzo, Nationale Nederlanden of Bovag. Aan de hand van enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oudeschans.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Oudeschans dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een glas cola over de bank van de buurman maar tevens: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spelcomputer en een verrekijker.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

I. Huisman, Oudeschans (oktober 2021)