Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Huizen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Huizen (gemeente Huizen, Noord-Holland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, storm. Bijvoorbeeld bij Allsecur, Europeesche of OHRA. Denk aan schade aan diversen of wat te denken van schade aan elektrische apparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Huizen detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket en/of Klaverblad pakket. Vul alle velden in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHuizen
(Regio) nummer035 (+3135)
Aantal inwoners Huizen41373
Postcodegebieden1270
BuurtschappenOude
Plaatsen nabijverzekering-Houten, inboedelverzekering-Horst aan de Maas, polis-Hoorn, verzekeringspakket-Hoogeveen, Hollands Kroon en verzekeraar-Hof van Twente
inboedelverzekering-huizen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Huizen juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in je appartement. Van aquarium tot aan kinderwagen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een product vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van SNS tot en met De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven variëren van €6 tot wel €14. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van o.a. het type polis, de financiële waarde van alle spullen, regio, het gekozen eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: HEMA afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (1270), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Huizen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de tool hierboven signaleer je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld De Nederlanden van Nu Woonverzekering of misschien InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Middels de tool kan je een keuze maken uit maatschappijen die in lijn zijn met jouw wensen. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1270, 1271, 1272, 1273, 1274, 1275, 1276, 1277? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en zoek de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Huizen

 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €9,00 bij Ditzo, London Verzekeringen of BLG wonen. Dankzij enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Huizen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Huizen staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: de hond maakt krassen op de auto van de buurman of: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Oude Dorp, Westereng, Buitenwijken, Erica en Tafelberg, Staatslieden en Componistenbuurt, Havengebied, Zenderwijk en Bovenweg, Stad en Lande, Huizermaat West en Zuid, Huizermaat Noord, Bijvanck, Bovenmaten, Hogemaat.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn eigendommen onderweg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera & een muziekinstrument.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

F. van der Veen, Huizen (juli 2024)