Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oude Wetering

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Oude Wetering (gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld vandalisme, wateroverlast, diefstal, blikseminslag. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, Verzekeruzelf.nl of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. boeken of wat te denken van schade aan computers. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Oude Wetering ontdek je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Aegon pakket of Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
Regionummer071 (+3171)
Inwoners Oude Wetering26108
Postcodegebied2377
WijkenRoelofarendsveen
Plaatsen in de omgevingverzekering-nieuwe-wetering, inboedelverzekering-rijpwetering, polis-oud-ade, verzekering-wateringen, verzekeringspakket-roelofarendsveen en warmond
inboedelverzekering-oude-wetering

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oude Wetering januari 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle spullen in de woning. Van platenspeler tot en met toiletartikelen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een artikel aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden tot ook HEMA: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €8,75 en ongeveer €15,25. De maandelijkse premie komt tot stand door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, het gekozen eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: De Goudse afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (2377), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Oude Wetering)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is opzichzelfstaand. Geholpen door de tool hierboven ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeraars die passen bij jouw wensen. Vervolgens kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2377? Vergelijk nu op deze site alle verzekeraars en vindt de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Oude Wetering

 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis
 • SNS Inboedelverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €13,50 bij ZLM, OHRA of ANWB. Dankzij enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oude Wetering.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oude Wetering dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je gooit frisdrank over de bank van iemand en ook: je morst bier over de bank van een vriend. Het pluspunt van allrisk is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn bezittingen on the go met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spiegelreflexcamera + een muziekinstrument.

‘Perfecte service en online declaren

W. van Beek, Oude Wetering (januari 2021)