Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Roelofarendsveen

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Roelofarendsveen (gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als storm, wateroverlast, diefstal, brand. Bij bedrijven als Allsecur, Unigarant of Independer. Denk aan schade aan zonnebank of een kapotte koelkast. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Roelofarendsveen bekijk je dankzij de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Univé pakket en/of Ditzo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
(Regio) nummer071 (+3171)
Bewoners Roelofarendsveen26108
Postcodes2370
WijkenRoelofarendsveen
Plaatsen in de buurtverzekering-warmond, inboedelverzekering-hoogmade, polis-kwintsheul, verzekering-rijnsburg, verzekeringspakket-wateringen en voorburg
inboedelverzekering-roelofarendsveen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Roelofarendsveen januari 2021

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in jouw verblijf. Van pannen tot en met badkameraccessoires: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een ding vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven lopen op van €9,25 tot wel €13. Het tarief berekenen ze aan de hand van onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bovag afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (2370), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Roelofarendsveen)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via de tool hierboven achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Bruns ten Brink Brand Combi Compleet of wat te denken van EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk). Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op die manier vergelijk je aanbieders die in lijn zijn met jouw wensen. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2370, 2371? Vergelijk direct online alle aanbieders en zoek de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Roelofarendsveen

 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • FBTO Woonpakket
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €8,75 bij Europeesche, Nederlanden van Nu of Turien en Co. Via deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Roelofarendsveen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Roelofarendsveen staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je gooit rode wijn over de bank van een familielid en ook: je stoot iemands telefoon van tafel. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn waardevolle items onderweg en buiten in goede handen. Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een navigatieapparaat + een kinderwagen.

‘Handig, die verzekeringspakketten

P. van den Brink, Roelofarendsveen (januari 2021)