Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leimuiden

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Leimuiden (gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als wateroverlast, storm, vandalisme, diefstal. Bij bedrijven als Bovag, Zelf of Interpolis. Denk aan schade aan elektrische tandenborstel of wat te denken van schade aan meubels. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Leimuiden achterhaal je via onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Reaal pakket en Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
(Net) nummer0172 (+31172)
Bewoners Leimuiden26108
Postcodegebied1431
WijkenRoelofarendsveen
Plaatsen in de omgevingverzekering-vrouwenakker, inboedelverzekering-amstelhoek, polis-de-hoef, verzekering-muiden, verzekeringspakket-de-kwakel en kudelstaart
inboedelverzekering-leimuiden

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Leimuiden januari 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in een woongelegenheid. Van levensmiddelen tot aan stofzuiger: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van REAAL Verzekeringen tot ook InShared: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €7,75 en ongeveer €12. Het bedrag kent zijn oorsprong in onder andere het soort dekking, waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Turien en Co dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1431), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Leimuiden)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat verschillend. Via de polisvergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid of juist Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid. Onze tip: Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Middels de tool beperk je je tot verzekeraars die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1431, 1433, 2450, 2451? Vergelijk nu via internet alle aanbieders en selecteer de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Leimuiden

 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • ANWB Opstalverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Generali Woonpakket
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €11,75 bij Unigarant, REAAL Verzekeringen of BLG wonen. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Leimuiden.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Leimuiden vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders en: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn waardevolle items op pad en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera of een verrekijker.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

D. Janssen, Leimuiden (januari 2021)