Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Horst aan de Maas

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Horst aan de Maas (gemeente Horst aan de Maas, Limburg)? Dankzij zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, water. Bij partijen als Aegon, HEMA of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan medische apparatuur of bijvoorbeeld een kapotte computer. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Horst aan de Maas ontdek je via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Allianz pakket of InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer0478 (+31478)
Bewoners Horst aan de Maas41675
Postcodegebied5865
BuurtschappenGriendtsveen
Naburige plaatsenverzekering-Hoorn, inboedelverzekering-Hoogeveen, polis-Hollands Kroon, verzekeringspakket-Hof van Twente, Hilversum en verzekeraar-Hilvarenbeek
inboedelverzekering-horst-aan-de-maas

Inboedelverzekeringen vergelijken in Horst aan de Maas november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle producten in jouw verblijf. Van oven tot en met truien: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een item permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot en met HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €9,75 en ongeveer €13. De premie komt tot stand door o.a. type dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, het gekozen eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: SNS polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (5865), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Horst aan de Maas)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is weer anders. Met behulp van de tool hierboven achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. FBTO Woonpakket of wat te denken van Unigarant Inboedelverzekering. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Middels de tool kan je een keuze maken uit verzekeraars die rijmen met jouw behoeftes. Hierna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5865? Vergelijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en vindt de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Horst aan de Maas

 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Allsecur Compleet
 • Aegon Inboedel Basis
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €13,75 bij FBTO, Interpolis of Bruns ten Brink. Aan de hand van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Horst aan de Maas.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Horst aan de Maas biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren en ook: je stoot iemands macbook van tafel. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn kostbaarheden op pad en buiten in goede handen. We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een smartphone of een kinderwagen.

‘Handig, die verzekeringspakketten

I. Bakker, Horst aan de Maas (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente