Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rijnsaterwoude

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Rijnsaterwoude (gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland)? Aan de hand van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als inbraak, bliksem, brand, storm. Bij partijen als BLG wonen, ZLM of Klaverblad. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. koelkast of schade aan elektrische apparatuur. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Rijnsaterwoude bekijk je dankzij de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Allianz pakket en ook Ditzo pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
(Net) nummer0172 (+31172)
Inwoners Rijnsaterwoude26108
Postcodes2465
BuurtschappenRoelofarendsveen
Plaatsen in de omgevingverzekering-ter-aar, inboedelverzekering-aarlanderveen, polis-nieuwveen, verzekering-koudekerk-aan-den-rijn, verzekeringspakket-zevenhoven en noorden
inboedelverzekering-rijnsaterwoude

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Rijnsaterwoude januari 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in een woongelegenheid. Van uurwerken tot aan jacks: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant tot en met Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €8,75 en ongeveer €15,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van o.a. type dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: InShared afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (2465), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Rijnsaterwoude)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij onze tool vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Reaal Inboedelverzekering Allrisk of wat te denken van nowGo Inboedelverzekering Bewust. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vind je maatschappijen die in lijn zijn met jouw eisen. Daarna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2465? Bekijk nu online alle maatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Rijnsaterwoude

 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • ZLM Inboedel

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is al snel zo’n €13,00 bij Delta Lloyd, Polis Direct of Bruns ten Brink. Met behulp van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Rijnsaterwoude.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Rijnsaterwoude staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn waardevolle items on the go en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een iPad & kleding.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

G. Vermeulen, Rijnsaterwoude (januari 2021)