Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leusden

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Leusden (gemeente Leusden, Utrecht)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als brand, vandalisme, wateroverlast, diefstal. Bijvoorbeeld bij DAK, Zelf of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan ionisator en/of een defecte wasmachine. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Leusden ontdek je met behulp van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Univé pakket of HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteLeusden
Regionummer033 (+3133)
Aantal inwoners Leusden29309
Postcodes3830
BuurtschappenLeusden-Centrum
Plaatsen nabijverzekering-Leudal, inboedelverzekering-Lelystad, polis-Leidschendam-Voorburg, verzekeringspakket-Leiderdorp, Leiden en verzekeraar-Leeuwarden
inboedelverzekering-leusden

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Leusden april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van sieraden t/m overhemden: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot en met Independer: de keuze is enorm. De maandelijkse premies variëren van €6,75 tot wel €13. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als het soort dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar nowGo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (3830), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Leusden)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is verschillend. Via de polisvergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn InShared Inboedelverzekering of wat te denken van InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Op die manier vergelijk je aanbieders die passen bij jouw behoeftes. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3830, 3831, 3832, 3833, 3834? Bekijk nu online verzekeringsmaatschappijen en kies de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Leusden

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €11,00 bij De Goudse, Independer of ANWB. Door middel van enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Leusden.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met een huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Leusden dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman en bijvoorbeeld: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Leusden-Centrum Oost, Leusden-Centrum West, Leusden-Zuid, Achterveld, Stoutenburg, ’t Ruige Veld.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen op pad en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een laptop & kleding.

‘Goed geholpen bij de overstap

J. Vink, Leusden (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente