Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Woubrugge

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Woubrugge (gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld storm, diefstal, brand, blikseminslag. Bij partijen als Allianz, Ditzo of Reaal. Denk aan schade aan naaimachine en/of een defecte computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Woubrugge bekijk je aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en ook Lancyr pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
Netnummer0172 (+31172)
Inwoners Woubrugge26108
Postcodegebieden2480
WijkenRoelofarendsveen
Plaatsen nabijverzekering-zwammerdam, inboedelverzekering-rijnsaterwoude, polis-ter-aar, verzekering-nieuwerbrug-aan-den-rijn, verzekeringspakket-aarlanderveen en nieuwveen
inboedelverzekering-woubrugge

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Woubrugge november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle goederen in je appartement. Van cd’s tot ook cv-ketel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een item vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allianz t/m Klaverblad: er valt veel te kiezen. Premies schommelen tussen €9,25 en €10,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Klaverblad afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (2480), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Woubrugge)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Aan de hand van de vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Denk aan Univé Opstalverzekering (EUG) of De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op die manier beperk je je tot maatschappijen die passen bij je eigen uniek vraag. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2480, 2481? Vergelijk direct online verzekeringsmaatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Woubrugge

 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • ZLM Gezinspakket
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief bedraagt soms wel €10,75 bij ZLM, Nederlanden van Nu of DAK. Geholpen door de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Woubrugge.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met een brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Woubrugge vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders en ook: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + viool.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

E. de Leeuw, Woubrugge (november 2023)