Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuwe Wetering

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Nieuwe Wetering (gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als vandalisme, storm, brand, inbraak. Bij ondernemingen als Bruns ten Brink, Delta Lloyd of InShared. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan tuinmeubelen of wat te denken van een defecte televisie. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuwe Wetering ontdek je via onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Avéro Achmea pakket maar ook Ditzo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
(Regio) nummer071 (+3171)
Bewoners Nieuwe Wetering26108
Postcodegebied2376
BuurtenRoelofarendsveen
Plaatsen in de omgevingverzekering-rijpwetering, inboedelverzekering-oud-ade, polis-roelofarendsveen, verzekering-voorburg, verzekeringspakket-warmond en hoogmade
inboedelverzekering-nieuwe-wetering

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuwe Wetering januari 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in huis. Van verlichting tot aan stofzuiger: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een item vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Verzekeruzelf.nl tot HEMA: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €10 tot wel €12,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, woonobject, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over DAK afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (2376), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Nieuwe Wetering)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Geholpen door de polisvergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Turien & Co Inboedelverzekering Premium of wellicht SNS Woonhuisverzekering. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan vind je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Daarna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2376? Vergelijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en check de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Nieuwe Wetering

 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €8,50 bij Zelf, Independer of Allsecur. Via de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Nieuwe Wetering.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Nieuwe Wetering vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een macbook laten vallen maar tevens: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn eigendommen op pad en buiten in goede handen. Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon & een verrekijker.

‘Handig, die verzekeringspakketten

K. Bosch, Nieuwe Wetering (januari 2021)