Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oud Ade

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Oud Ade (gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als brand, storm, vandalisme, inbraak. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, HEMA of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan horloges of wat te denken van schade aan keukenapparatuur. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Oud Ade achterhaal je via onze adviestool. Denk aan Reaal pakket en/of Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
Netnummer071 (+3171)
Bewoners Oud Ade26108
Postcodes2374
BuurtenRoelofarendsveen
Plaatsen in de buurtverzekering-roelofarendsveen, inboedelverzekering-warmond, polis-hoogmade, verzekering-valkenburg, verzekeringspakket-kwintsheul en wateringen
inboedelverzekering-oud-ade

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oud Ade januari 2021

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in huis. Van meubilair t/m tassen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een item vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Avéro Achmea t/m FBTO: heel veel verschillende opties. De kosten variëren van €5,25 en ongeveer €13. De maandelijkse premie wordt bepaald door zaken als het type polis, waarde inboedel, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Bruns ten Brink afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2374), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Oud Ade)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Geholpen door de bovenstaande vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) of Turien & Co Woonhuisverzekering Premium. Onze tip: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit maatschappijen die passen bij je eigen uniek vraag. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2374? Vergelijk direct via internet alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Oud Ade

 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €11,75 bij Generali, Polis Direct of Centraal Beheer. Met behulp van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Oud Ade.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oud Ade vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. De meerwaarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op pad en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + drumstel.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

K. Jansen, Oud Ade (januari 2021)