Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Houten

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Houten (gemeente Houten, Utrecht)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, inbraak, bliksem, vandalisme. Onder andere bij Aon Direct, Zelf of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan stoomkoker of wat te denken van een stukke TV. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Houten ontdek je via onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. ABN AMRO pakket en Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteHouten
Netnummer030 (+3130)
Aantal inwoners Houten48765
Postcodegebieden3990
WijkenHouten
Naburige plaatsenverzekering-Horst aan de Maas, inboedelverzekering-Hoorn, polis-Hoogeveen, verzekeringspakket-Hollands Kroon, Hof van Twente en verzekeraar-Hilversum
inboedelverzekering-houten

Inboedelverzekeringen vergelijken in Houten december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van uurwerken tot en met sportuitrusting: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat iets permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon tot aan Generali: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand lopen op van €8 tot wel €11,25. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Nationale Nederlanden dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (3990), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Houten)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat weer anders. Aan de hand van onze tool detecteer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk) of juist Univé Inboedelverzekering (EUG). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Hierdoor vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3990, 3991, 3992, 3993, 3994, 3995? Bekijk nu met onze tool alle aanbieders en zoek de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Houten

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is al snel zo’n €12,75 bij HEMA, OHRA of Allsecur. Door middel van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Houten.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Houten staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman of: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw. Het pluspunt van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Houten Noord-West, Houten Noord-Oost, Houten Zuid-West, Houten Zuid-Oost, Houten Buitengebied, ’t Goy, ’t Goy Buitengebied, Tull en ’t waal, Tull en ’t Waal Buitengebied, Schalkwijk, Schalkwijk Buitengebied.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn waardevolle items op weg en buiten in goede handen. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een kinderwagen.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

H. Willemsen, Houten (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente