Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hoogmade

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Hoogmade (gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als water, brand, vandalisme, bliksem. Onder andere bij Turien en Co, Europeesche of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan kampeerartikelen of kapotte meubels. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Hoogmade bekijk je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als SNS pakket en Interpolis pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
(Net) nummer071 (+3171)
Aantal inwoners Hoogmade26108
Postcodegebieden2355
WijkenRoelofarendsveen
Plaatsen nabijverzekering-kwintsheul, inboedelverzekering-wateringen, polis-voorburg, verzekering-de-zilk, verzekeringspakket-leidschendam en valkenburg
inboedelverzekering-hoogmade

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Hoogmade januari 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle producten in een woongelegenheid. Van levensmiddelen t/m scheerapparaat: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allianz tot Europeesche: de keuze is enorm. De prijzen per maand schommelen tussen €7,75 en €11. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Avéro Achmea afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (2355), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Hoogmade)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Dankzij de polisvergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Reaal Inboedelverzekering Allrisk of juist Allianz Inboedelverzekering (EUG). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die passen bij je eigen uniek vraag. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2355? Vergelijk nu online alle maatschappijen en check de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Hoogmade

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Aegon Opstal Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €10,50 bij EAG Assuradeuren, Independer of DAK. Met behulp van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Hoogmade.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Hoogmade staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: de hond maakt iets kapot en ook: jouw hond bijt een familielid. Het voordeel van een all risk-polis is zeer complete modules. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn eigendommen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat of een rollator.

‘Goed geholpen bij de overstap

L. Martens, Hoogmade (januari 2021)